Búsqueda
Canvi de Idioma
Newsletter
Vuole ricevere le nostre News?
He leído y acepto la Politica de privacidad y las Condiciones de uso
 
    
Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial decret llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies.         OK | Més informació             

A MASGAMES treballem per conseguir productes amb una excel·lent rel·lació qualitat-preu, que s’adapten a les necessitats dels nostres clients i consumidors.

 

Tenim productes d’ús privat o doméstic i productes d’ús públic. En tots els casos, son productes amb uns gruixos adecuats i uns nivells bons d’acabat. Busquem la satisfacció dels nostres clients a mig i llarg plaç. Per nosaltres els detalls son importants i també, per suposat, el factor servei es un aspecte clau a l’hora d’escollir un proveïdor.

 

Per nosaltres la sostenibilitat també es un aspecte important a tots els nivells.

 

A MASGAMES solucionem una part important de l’oci familiar. Fabriquem gronxadors de fusta i de metall, parcs infantils, casetes de fusta, llits elàstics, balancíns i també jocs actius, billars i futbolins.

 

Per MASGAMES la seguretat es, obviament, un aspecte molt important i més tinguent en compte la naturalesa dels nostres productes, es per aquest motiu que posem especial atenció en aquest aspecte. Tots els nostres productes están homologats segons la normativa Europea.

 

Distribuidors, centres de jardineria, botigues d’internet, botigues de joguines, centres comercials, botigues d’objectes de regal i botigues de bricolatge, son els nostres millors clients.

 

El nostre horari comercial es de 8:00 a 17:00 h. de dilluns a dijous i de 8:00 a 15:00 h. els divendres.

 


Pol. Industrial Montguit, C/Tona, 14 - 08480 Ametlla del Vallès (Barcelona)

Tel.: 902 104 314 / 935 686 506 - Fax: 935 684 411 - Mòbil: 650 501 140

Horari de dilluns a dijous de 8 a 17 hores. Divendres de 8 a 15 hores.

info@masgames.com

(C) copyright 20010. Sobre www.masgames.com 

En nombre de la empresa y de acuerdo con lo que establece el Reglamento EU 2016/679 en materia de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos recogidos en este documento serán incluidos en un fichero bajo la responsabilidad de Masgames Active Toys, S.L. Tratamos la información que nos facilita con la finalidad de cumplir los compromisos entre las partes, así como enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad comercial o durante los años necesarios para cumplir con las obligaciones legales. Los datos no se cederán a terceros salvo en los casos en que exista una obligación legal. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en Masgames Active Toys, S.L. estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos, y ejercitar sus derechos de acceso, rectificación, cancelación, supresión, portabilidad y oposición, puede dirigirse a info@masgames.com