Búsqueda
Canvi de Idioma
Newsletter
Vuole ricevere le nostre News?
He leído y acepto la Politica de privacidad y las Condiciones de uso
 

Qui som


 

MASGAMES és una empresa especialitzada en a l'aire lliure, jocs actius i karts de camp. Som fabricants i també representem a 4 importants firmes a nivell nacional.
La nostra divisió de jocs a l'aire lliure està composta principalment per: parcs infantils, llits elàstics i jocs de jardí; la divisió de jocs actius per: futbolins, billars, taules de multijocs i ping-pong; i la divisió de karts per: karts de pedals, tricicles i patinets.

A MASGAMES som fabricants i tenim la nostra pròpia marca de jocs al aire lliure i jocs actius, els nostres productes ofereixen una excel·lent relació qualitat-preu. Fabriquem principalment gronxadors i parcs infantils de fusta i d'ús domèstic. També tenim una gamma de productes d'ús públic per més enfocada al canal HORECA (Hotels, restaurants i càmpings). 

 

La nostra divisió de jocs a l'aire lliure està composta principalment per: parcs infantils, llits elàstics i jocs de jardí; la divisió de jocs actius per: futbolins, billars, taules de multijocs i ping-pong; i la divisió de karts per: karts de pedals, tricicles i patinets.

 

Els nostres principals clients son comerços especialitzats i distribuidors d'àmbit nacional.

 

Per ofrerir un bon servei als nostres clients, la nostra dinàmica i metodología de treball es:

- Servir el producte en un termini curt
- Donar un bon asessorament i servei
- Actuar amb rapidessa
- Treballar amb eficàcia, honestitat i professionalitat

On som


La nostra seu i magatzem
estan a l'Ametlla del Vallès
(a 35 Km de Barcelona):

 

MASGAMES Active Toys S.L.
C/Tona, 14

Pol. Ind. Monguit
08480 L'Ametlla del Vallès
(Barcelona)
Tel.: 902 104 314
Tel:  935 686 506
Móvil: 650 501 140
e-mail: info@masgames.com

 

Horari:
De dilluns a dijous de 8 a 17 hores
Divendres de 8 a 15 hores

 

 

Calendari de FiresPol. Industrial Montguit, C/Tona, 14 - 08480 Ametlla del Vallès (Barcelona)

Tel.: 902 104 314 / 935 686 506 - Fax: 935 684 411 - Mòbil: 650 501 140

Horari de dilluns a dijous de 8 a 17 hores. Divendres de 8 a 15 hores.

info@masgames.com

(C) copyright 20010. Sobre www.masgames.com 

En nombre de la empresa y de acuerdo con lo que establece el Reglamento EU 2016/679 en materia de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos recogidos en este documento serán incluidos en un fichero bajo la responsabilidad de Masgames Active Toys, S.L. Tratamos la información que nos facilita con la finalidad de cumplir los compromisos entre las partes, así como enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad comercial o durante los años necesarios para cumplir con las obligaciones legales. Los datos no se cederán a terceros salvo en los casos en que exista una obligación legal. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en Masgames Active Toys, S.L. estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos, y ejercitar sus derechos de acceso, rectificación, cancelación, supresión, portabilidad y oposición, puede dirigirse a info@masgames.com